Dasar Privasi & Keselamatan

Tiada maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi dikumpul semasa menyemak imbas laman web kecuali maklumat yang anda berikan melalui e-mel, maklumat tersebut boleh dikongsi dengan pelawat lain untuk membantu dalam penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan cekap. Sebagai contoh, dalam penyelesaian aduan yang mungkin memerlukan maklum balas daripada pihak lain. Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain; walau bagaimanapun, dasar privasi hanya terpakai untuk tapak web ini.

Laman web lain yang dipautkan ke laman web ini mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pelawat dinasihatkan untuk mengkaji dan memahami dasar privasi untuk setiap laman web yang dilayari.
Tapak web tertentu menjana kuki, yang dikumpul oleh pelayan web untuk membolehkan mereka mengenali lawatan masa hadapan anda. Kuki ini tidak dirakam secara kekal dan ia tidak disimpan pada pemacu keras komputer anda. Anda boleh memadamkan kuki menggunakan tetapan pelayar web (Internet Explorer, Mozilla Firefox, dll.).